Service en garantie

Ik heb een beschadigd product ontvangen, wat nu?

Het kan helaas gebeuren dat producten tijdens de verzending beschadigen. Vervelend, natuurlijk. Wij vervangen het beschadigde artikel kosteloos als je de beschadiging aan ons meldt door middel van een mail met een foto van de beschadiging. Wij verzoeken u de het gebrek zo spoedig mogelijk na ontdekking bij ons te melden (bij voorkeur binnen 3 werkdagen).

Ik heb een klacht over een geleverd product of over jullie dienstverlening? Waar kan ik terecht?

Wij doen ons uiterste best om alles naar wens te laten verlopen. Mocht je desondanks toch een klacht hebben, horen we dat graag. Wij proberen uiteraard de klacht naar ieders tevredenheid op te lossen. Heb je een klacht over een geleverd product? Mail ons dan een foto van het gebrek met een beschrijving van de klacht. Heb je ergens anders een klacht over? Laat het ons dan weten door een mail te sturen. Je ontvangt van ons een bevestiging van de ontvangst van de klacht. We nemen binnen 14 dagen contact met je op over de afhandeling. Als we meer tijd nodig hebben, stellen wij je hiervan op de hoogte. Mocht je klacht niet naar tevredenheid afgehandeld worden, dan kun je ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk, waarbij wij aangesloten zijn. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden via deze link. Wanneer de klacht...

Wat is de garantie op jullie producten?

Op alle producten die wij leveren geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Als een product hier niet aan voldoet, dan ontvangen wij graag een mail van jouw klacht met foto('s). Wij zorgen dan dat het product gratis wordt gerepareerd, dat je een nieuw product ontvangt of dat je het bedrag dat is betaald voor het product terug ontvangt. Als er geen sprake is van een defect, kunnen wij het product dat voor jou op maat is geknipt helaas niet omruilen of terugnemen (zie artikel 10 van onze algemene voorwaarden). Je kunt voor de zekerheid een sample van het product aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op per mail.