Over ons

De leukste plek om al je textiel te ontdekken en bestellen. Of je nu voor jezelf een dekbedovertrek zoekt of voor je bedrijf, hotel of zorginstelling: wij zijn er voor jou. Dus bent u op zoek naar kwaliteitstextiel voor een aantrekkelijke prijs, dan moet u bij Textiel.com zijn.

Mode, voorkeuren, stijlen, trends, toepassingen, kwaliteitseisen en -normen en soms ook eigenzinnigheid en plezier. Wij houden rekening met al deze (en meer) aspecten om tot een evenwichtig assortiment te komen op Textiel.com. Bij ons slaagt iedereen voor elke smaak en toepassing.

Het geheim van Textiel.com? Kwaliteit, duidelijke website, ruim aanbod bed, bad, keuken en andere textiel en waar we misschien wel het meest trots op zijn: service en aandacht voor u.  

Waarom Textiel.com

100% tevreden garantie

Wij streven naar 100% tevredenheid bij al onze klanten. Mocht u niet tevreden zijn met onze producten of dienstverlening, dan nemen wij zonder vragen direct het product terug.

Stichting Thuiswinkel Waarborg

Wij zijn aspirant lid van Thuiswinkel.org, het keurmerk voor Nederlandse webwinkels.

Uitsluitend A-Kwaliteit

Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit voor iedere toepassing. Onze huismerk producten, merken, ateliers en leveranciers worden hier nauwkeurig op geselecteerd.

Gratis verzending vanaf 50 euro

verzendkosten voor bestellingen vanaf 50 euro zijn voor onze rekening. Voor bestellingen tot 50 euro rekenen we € 3,95 verzendkosten (binnen Nederland en België).

Accurate klantenservice

Heeft u een vraag, opmerking of klacht? Wij reageren direct!