Verzending

Levertijd
Op de productpagina van het betreffende artikel staat een indicatie van de levertijd vermeld. Ook vind je hier het aantal beschikbare producten. Als alle bestelde producten op voorraad zijn, dan wordt je bestelling binnen 1 tot 2 dagen naar je verzonden. Je ontvangt een verzendbevestiging op het moment dat jouw bestelling is verwerkt.

Als de bestelling de eerste scan bij PostNL heeft gehad, ontvang je per mail een track & trace code waarmee je de zending kunt volgen en een tijdsindicatie krijgt waarop je de bezorger kunt verwachten. Helaas kunnen wij geen invloed uitoefenen op het bezorgmoment van PostNL óf opmerkingen meegeven aan de bezorger.

Indien de bezorger het pakketje niet heeft kunnen afleveren, zal hiervan een bericht achtergelaten worden in de brievenbus en zal dit zichtbaar worden op de track & trace pagina van de vervoerder. De nieuwe bezorgpoging zal binnen enkele uren vermeld worden op de track&trace pagina. Meestal kunt u de bezorger de volgende dag verwachten.

Heeft u gekozen voor afhalen op een ophaalpunt? Dan ontvangt u een bericht zodra het voor u klaar ligt op het afhaalpunt.

Verzendkosten
Besteld u voor meer dan 30 euro, dan zijn de verzendkosten voor onze rekening. Voor bestellingen onder 30 euro rekenen wij een vaste bijdrage van €3,95 binnen Nederland en naar België. De kosten die wij rekenen voor verzending zijn gebaseerd op een bijdrage in de kosten voor handling, verpakking en frankering.

Verzendmethode
Wij verzenden al onze pakketten per pakketpost via PostNL. Wanneer het past, verzenden we jouw bestelling als brievenbuspakket of briefpost. Je hoeft dan niet thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen. In de track & trace mail die je ontvangt, staat vermeld of jouw bestelling is verzonden als gewoon pakket of brievenbuspakket/briefpost. Wij versturen samples per briefpost en rekenen niets voor de verzending hiervan.

Ophalen
Wij bieden onze producten alleen online aan, middels verzending via pakketpost. Het is niet mogelijk om een bestelling af te halen. Wel is het mogelijk om je bestelling na ontvangst te beoordelen en indien niet naar wens, binnen 30 dagen retour te sturen *.