Ik heb een klacht over een geleverd product of over jullie dienstverlening? Waar kan ik terecht?

Wij doen ons uiterste best om alles naar wens te laten verlopen. Mocht je desondanks toch een klacht hebben, horen we dat graag. Wij proberen uiteraard de klacht naar ieders tevredenheid op te lossen.

Heb je een klacht over een geleverd product? 
Mail ons dan een foto van het gebrek met een beschrijving van de klacht. Heb je ergens anders een klacht over? Laat het ons dan weten door een mail te sturen.

Je ontvangt van ons een bevestiging van de ontvangst van de klacht. We nemen binnen 14 dagen contact met je op over de afhandeling. Als we meer tijd nodig hebben, stellen wij je hiervan op de hoogte.

Mocht je klacht niet naar tevredenheid afgehandeld worden, dan kun je ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk, waarbij wij aangesloten zijn.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden via deze link. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).