Verzending

Levertijd
Op de productpagina van het betreffende artikel staat een indicatie van de levertijd vermeld. Ook vind je hier het aantal beschikbare producten. Als alle bestelde producten op voorraad zijn, dan wordt je bestelling binnen 1 tot 2 dagen naar je verzonden. Je ontvangt een verzendbevestiging met track&trace link op het moment dat jouw bestelling is ingepakt.

Hiermee kun je de zending volgen en zie je een tijdsindicatie waarop je de bezorger kunt verwachten. Helaas kunnen wij geen invloed uitoefenen op het bezorgmoment van PostNL óf opmerkingen meegeven aan de bezorger.

Indien de bezorger het pakketje niet heeft kunnen afleveren, zal hiervan een bericht achtergelaten worden in de brievenbus en zal dit zichtbaar worden op de track & trace pagina van de vervoerder. De nieuwe bezorgpoging zal binnen enkele uren vermeld worden op de track&trace pagina. Meestal kunt u de bezorger de volgende dag verwachten.

Heeft u gekozen voor afhalen op een ophaalpunt? Dan ontvangt u een bericht zodra het voor u klaar ligt op het afhaalpunt.

Verzendkosten
Besteld u voor meer dan 50 euro, dan zijn de verzendkosten voor onze rekening. Voor bestellingen onder 50 euro rekenen wij een vaste bijdrage van €3,95 binnen Nederland en naar België. De kosten die wij rekenen voor verzending zijn gebaseerd op een bijdrage in de kosten voor handling, verpakking en frankering.

Verzendmethode
Wij verzenden alle pakketten via PostNL. Na verzending ontvang je een verzendbevestiging met track & trace link om het pakketje tot aan de deur te kunnen volgen.

Ophalen
Ja, het is mogelijk uw bestelling op één van de 3500 PostNL pakketpunten te laten bezorgen. je kunt tijdens het afrekenen een afhaallocatie zoeken en kiezen. Je ontvangt een bericht zodra het pakketje verstuurd is en wanneer het opgehaald kan worden op de door jou gekozen locatie.

Mocht het product toch niet naar je zin zijn, is het altijd mogelijk om een bestelling binnen 30 dagen retour te sturen. Je vindt alle informatie over retourneren op onze retour pagina.

Ophalen in ons eigen kantoor/magazijn in Gemert (Dintel 4, 5422VT) is alleen mogelijk op afspraak.