Zakelijk

Heeft u bed, bad-, schoonmaak- of andere textiel nodig voor uw bedrijf, instelling, hotel, hostel, B&B of vereniging? Heb je opdracht gekregen om een inrichting te verzorgen of te vernieuwen/vervangen of heb je een ander leuk project? Wij helpen je graag met een aantrekkelijke korting bij grote aantallen.

Offerte aanvragen

Vanzelfsprekend omarmen wij je als zakelijke klant en kun je bij ons terecht voor bed- & badtextiel, bedrukken, borduren en inweven van handdoeken, strandlakens, gastendoeken en washandjes. Ben je opzoek naar maatwerk? Ook dan staan één van onze collega’s graag voor je klaar om te zoeken naar oplossingen zodat we je een offerte kunnen presenteren die volledig is afgestemd op je wensen. Twijfel niet en vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan.
Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur een e-mail naar [email protected] met daarin de volgende informatie:

  • Welke artikelen
  • Aantal per artikel/kleur/maat
  • Bezorgen of afhalen
  • Uw (bedrijfs)gegevens (Nederlandse klanten: KvK nummer, Belgische klanten: BTW nummer)

Bij ons ben je aan het juiste adres. Mede afhankelijk van de aantallen kan het zeer interessant zijn om een vrijblijvende offerte aan te vragen!

Maatwerk

Geïnteresseerd in grote aantallen van een of meerdere producten uit ons assortiment of maatwerk nodig? Of het nu gaat om het bedrukken van strandlakens of gastendoekjes grote aantallen van een bepaald artikel of samengestelde pakketten, wij doen bij alle aanvragen ons best een stukje maatwerk te leveren dat past binnen je budget.


Uw product verkopen op Textiel.com?

Textiel.com levert graag mooie duurzame producten aan klanten, past uw merk bij Textiel.com?

Wij staan open voor kwalitatieve, innoverende en bijzondere merken die een mooie aanvulling kunnen zijn voor ons aanbod. Dit kan op gebied van functionaliteit, stijl of kwaliteit zijn. Laat je gegevens achter door ons te mailen naar [email protected], bij interesse nemen wij contact met je op.