Samenwerken met Textiel.com

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerking. Zie je mogelijkheden? Wij horen graag van je!

Ben je een stylist, interieuradviseur, interieurdesigner, projectinrichter of facilitymanager en wil je vaker onze producten gebruiken?

Wij vinden het super gaaf om onze producten terug te zien bij mensen thuis, bij bedrijven en in hotelkamers, bedrijfskantines, schoonmaaklocaties of in horeca gelegenheden, zoals (eet)café’s, bars, restaurants, lunchrooms, koffiehuizen en hotels.

Wil je onze producten (vaker) gebruiken voor het uitvoeren van projecten voor Hospitality, Horeca, Overheden, Instellingen of Bedrijven?

Wij praten graag met je over de mogelijkheden van een langdurige samenwerking en de bijbehorende inkoopvoordelen. We zien je mail graag verschijnen via [email protected] of bel ons op +31 (0)85 130 4825.

Wil je via jouw winkel of webshop onze producten verkopen?

Heb jij interesse om onze producten toe te voegen aan het assortiment van jouw (web)winkel?

Dat vinden wij natuurlijk ontzettend leuk om te horen. We zijn dan ook erg benieuwd naar jou en jouw (web)winkel.

Stuur je ons een mail via [email protected]? We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je blogger en zou je graag met ons willen samenwerken?

Lijkt het je gaaf om te bloggen over Textiel.com of onze producten?

Cool! Wij werken regelmatig samen met bloggers die actief zijn in de home deco en textiel branche en het leuk vinden om een product reviewen of een leuk artikel schrijven over textiel gerelateerde onderwerpen.

Vind je het ook leuk om een artikel te schrijven over onze producten of iets wat ermee te maken heeft? Laat het ons weten op [email protected], dan kijken we graag samen met je naar de mogelijkheden.

Heb je een product dat goed zou passen binnen het assortiment in onze webshop?

Wat leuk dat je jouw product(en) graag in onze webshop terug wilt zien!

Wij horen graag van je. Stuur ons een mail met wat meer informatie, zoals specificaties en beelden, naar [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je een ander voorstel voor een samenwerking?

Zie je een andere vorm van samenwerking voor je, die hierboven niet beschreven staat?

Stuur ons een mail naar [email protected] met je ideeën. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.